Junalla risteilemään

Juna-RISTEILYT

Junasopii hyvin pienten ryhmien laadukkaisiin tilausristeilyihin. Risteilyn kesto on noin 12 tuntia, tai toiveiden mukaan.Risteilylle mukaan voimme ottaa 24 henkilöä.

Risteilyn aikana Juna kiertelee Turun edustan saaristossa, ja tarjoilemme ryhmälle herkullisen illallisen tai muuta tarjottavaa. Risteilyjen lähtöpaikkana on Turun Kauppatorilla tai sopimuksen  mukaan jokin muu soveltuva laituri.

Risteilyn hinta muodostuu laivan vuokrasta 1100,-/ 4h ja tarjoiluhinnoista. Tarjoiluhinnat vaihtuvat toivotun menun mukaan.

TEEMARISTEILYT:

RAPURISTEILY

Alkusyksyn tunnelmalliset rapuristeilyt jäävät kaikkien mieliin. Nauttikaa juuri niin monta suomalaista rapua kuin sormenne ja vatsanne kestävät. Herkullisen kantarellikeiton, jälkiruoan ja muiden lisäkkeiden lisäksi tunnelmaa luovat snapsilaulut.
Hinta 240,-/hlö sisältäen vapaan määrän kotimaisia rapuja!

ILLALLISRISTEILY HUVILA-AJAN TAPAAN

Laiva kiertelee Itä-Turun saaristossa kauniiden huviloiden ja kartanoiden edustalla. Muutamista voidaan kertoa tarinoita vuosien varrelta ja voimme poiketa mahdollisuuksien mukaan jossakin kohteessa. Illallinen tarjoillaan ajan hengen mukaan.
Hinta : 180,-/hlö

SAUNARISTEILY

Juna kuljettaa ryhmän saariston siimekseen, rantasaunaan. Makoisten löylyjen jälkeen nautitaan rento saunaillallinen laivan salongissa.
Hinta 210,-/hlö

KAIKKIIN HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV